Natuurlijk houden van paarden

Weidegang, Beweegpaden Uitdagingen en  Beschutting

Onze paarden lopen 24/7 in kuddeverband door ons park, zij hebben een oppervlakte van 4 hectare ter beschikking waar weidegang, beweegpaden, natuurlijke hindernissen en beschutte plekken elkaar afwisselen. Wij hopen op deze manier onze (pension) paarden in een gezonde mentale en fysieke staat te kunnen houden.

 

Pension

 Wij bieden de mogelijkheid aan om een paard in te scharen in de kudde als je op zoek bent naar een (langdurige) plek voor je paard, met basisfaciliteiten zoals een buitenbak en fantastische uitrijmogelijkheden. Onze paarden worden zo natuurlijk mogelijk gehouden en dragen dit principe in onze omgang met de dieren en het rijden/trainen ook gezamenlijk uit en nemen daar met elkaar verantwoordelijkheid voor.

1LM.jpg

Inscharen

Wij willen groeien tot maximaal 12 paarden in de kudde. Wij hebben 1 moment in het jaar waarop wij twee paarden kunnen inscharen. Op dit moment zijn  de eerste plekken beschikbaar per Juni 2023. Voor voorwaarden, prijzen en vragen kun je mailen of bellen naar Fiona. Zij verteld je graag meer..

1LM.jpg